Tilmeldingsoversigten

På forsiden er alle stævnerne/arrangementerne vist med informationer om navn, dato for afholdelse, tilmeldingsfristen samt evt. et link til programmet. For stævner vises der også hvilke årgange/række der kan deltage, og for arrangementer vises der evt. et tidspunkt.

1. Du kan søge efter hvilke stævner/arrangementer du er tilmeldt ved at indtaste dit spiller-id.

2. Ved at vælge en årgang/række, vil der kun blive vist stævner/arrangementer hvor denne årgang/række kan deltage. Eller der kan vælges kun og få vist enten stævner eller arrangementer.

3. Sæt hak i denne boks for at skjule de stævner/arrangementer hvor tilmeldingsfristen er overskredet.

4. Stævner/arrangementer der er blevet afviklet bliver som standard skjult. Disse stævner/arrangementer kan fåes frem ved at sætte hak i denne boks.

5. Når tilmeldingsfristen er overskredet vil det ikke være muligt at tilmelde sig stævnet/arrangementer længere.

6. Se flere informationer om stævnet/arrangementet samt hvem der allerede er tilmeldt - hvis du til et stævne skulle stå og mangle en makker i double, kunne du også se om der er nogen, som har tilmeldt sig med X-makker (læs mere om dette).

7. Stævner/arrangementer med denne stjerne anbefales af klubben at deltage i.

8. Tilmelding til et stævne/arrangement sker ved at klikke på denne knap (læs mere om dette).


Tilmeldingen

Øverst på tilmeldingssiden ses oplysninger om det stævne/arrangement, du er ved at tilmelde dig, og nedenfor de felter du selv skal udfylde.

1. E-mail er meget vigtig at få udfyldt korrekt, da der til denne adresse vil blive sendt en bekræftelsesmail på din tilmelding, og du kan også blive kontaktet via denne mailadresse omkring program eller ændringer.

2. Basisinformationerne navn, adresse, postnr. og by og tlf. (fastnet og/eller mobil).
Over navn feltet har du mulighed for at vælge dig selv (hvis du er registreret på Infosport), og navn samt spiller-id vil så automatisk blive udfyldt.

3. Spiller-id bruges af klubben i forbindelse med din tilmelding. Ved at klikke på "Find dit spiller-id." åbner der et nyt link med Infosport, hvor du kan søge efter dit spiller-id.
Hvis du ikke har noget spiller-id, skal du skrive dit CPR-nr. i stedet - f.eks. 241290-1302.

4. Vælg den årgang/række du gerne vil tilmeldes i (vises ikke ved arrangementer).

5. Sæt et kryds i de kategorier du ønsker at deltage i (vises ikke ved arrangementer).

I herredouble, damedouble og mixdouble vil der, når du krydser disse af, komme nye underpunkter, som du skal udfylde med din makkers navn, klub samt spiller-id.

Hvis du gerne vil spille herredouble, damedouble eller mixdouble, men ingen makker har, sættes der et kryds ud for denne kategori og derefter et kryds ud for X-makker.

6. "Spisning" er her et eksempel på et ekstra felt klubben for hvert stævne/arrangement har mulighed for at tilføje tilmeldingen. Navngivningen af feltet samt hvad det skal udfyldes med, er helt op til klubben at bestemme.

7. Hvis du før har brugt den computer du sidder ved, til at tilmelde dig til et stævne, kan du skrive dit navn (på præcis samme måde som sidst du tilmeldte dig) og klikke på "Hent data", hvorefter felterne navn, adresse, postnr. og by og tlf. vil blive udfyldt.

Når du har udfyldt tilmelding klikkes på knappen "Send tilmelding", og der fremkomme en bekræftelsesside. Informationerne samt muligheden for redigering og sletning af
tilmeldingen, der er på bekræftelsesiden er også i bekræftelsesmailen


Mere info/tilmeldte

Når du klikker på "Mere info/tilmeldte " i tilmeldingsoversigten fremkommer et nyt vindue, med alle oplysningerne om stævnet/arrangementet samt evt. et link til en indbydelse med yderligere info.

Nedenunder kan de spillere, som allerede er tilmeldt til dette stævne/arrangement ses. Hvis det er et stævne er der desuden oplysninger om hvilken årgang/række og hvilke kategorier, de skal deltage i. Samtidig kan du se, hvem deres doublemakkere er, eller om de ønsker en X-makker, som så evt. kunne blive dig, hvis du også står og mangler en makker.

Retur til tilmeldingsoversigten